A Google bejelentette idei Google I/O rendezvényének dátumát, melyen szokás szerint bemutatják a legújabb Android operációs rendszert. Az esemény május 17 és 19 között lesz Kaliforniában.

Az újdonságokról mindössze annyit tudunk, hogy az Android 8.0-ban könnyebb lesz a szövegek másolásának és beillesztésének művelete. Itt persze nem áll meg a tudomány, de nekünk csak erről van információnk. Néhány okostelefon még csak most kapja meg az Android 7.0-t, illetve viszonylag kevés modell is kapja meg, a Nougat rendszert az Android felhasználók mindössze 2.8%-a használja.

Ez persze nem a Google hibája, ő tartja magát az egy éves ütemhez. Mindenesetre többet a májusi Google I/O-n fogunk megtudni.

Hirdetés
FORRÁSGeeksnipper
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

  1. Minek évente új Android? Lehetne 2 évente és frissítések jöhetnének közben. Elég kevés újdonságot hoz magával egy új főverzió, inkább csak finomhangolások.

Comments are closed.