Hirdetés

A ZTE Axon 40 az elődjét tervezi követni a kijelző alatti szelfikamera tökéletesítésében. Az okostelefonok piacán jártasak már tudják, hogy az Axon volt, ami az elsők között villantott kijelző alatti szelfikamerát. A cég küldetése azóta is töretlenül tart, hogy minél jobban kifejlesszék a technológiát. Az Axon 40-et május 9-én fogják hivatalosan bejelenteni és a híresztelések szerint a kamera feletti kijelzőt pedig már nem lehet majd megkülönböztetni a kijelző többi részétől.

A mobil legfontosabb jellemzője idén is a kijelző alatti kamera lesz, maga a panel pedig várhatóan 1440p felbontású lesz. A hatóságokhoz viszont bejelentésre került egy A2023H kódnevű készülék is, amely akár a ZTE Axon 40 Pro is lehet a processzor teljesítmény adatokból kiindulva. Már csak pár nap van hátra a megjelenésig de úgy tűnik, hogy ez is egy izgalmas telefonnak ígérkezik.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Boda Gábor
Kimondottan érdekel minden olyan okoseszköz, amivel hatékonyabbá tehető a munka, szórakoztatóbbá a mindennap és egyszerűbbé a kapcsolattartás.