A dél-koreai gyártó nemrég küldte ki meghívóit egy Kínában május 26-án megrendezésre kerülő eseményre. A meghívóból arra következtethetünk, hogy a mostanában sok szivárgás és pletyka tárgyává vált Galaxy C széria mutatkozik majd be. Az eddigi szivárgások alapján a fém készülékházzal érkező Galaxy C család két tagja fog majd bemutatkozni a nagyközönség számára.

Samsung-C-series-InviteA Galaxy C5 egy áprilisi szivárgás alapján valószínűleg egy 5,2 hüvelykes Full HD felbontású kijelzővel, egy Qualcomm Snapdragon 617 nyolcmagos processzorral, 4 GB RAM-mal és 2800 mAh akkumulátorral támadhat. Valamint gyárilag a legfrissebb Android 6.0.1 Marshmallow fut majd a készüléken. A Galaxy C7 valamivel nagyobb készülék lesz mint a Galaxy C5, és hasonló specifikációt is kap majd. Az eltérés a nagyobb kijelző (5,7 hüvelyk) és a nagyobb akkumulátor kapacitás (3300 mAh) lesz.

Galaxy-C-NEWA források szerint a Galaxy C5 körülbelül 1599 CNY (kb; $245), míg a Galaxy C7 1799 CNY (kb; $275) áron lesz majd megvásárolható Kínában. Arról egyenlőre nincs információnk, hogy az ázsiai piacon kívül is kapható lesz-e az új széria.

Hirdetés
FORRÁSAndroidAuthority
2010 óta rajongok az okostelefonokért, és ez jó sokáig nem fog változni...