Másfélszer annyiba kerülhet a Nothing Phone (2), mint az elődje, az új mobil a teljesítmény után árazásban is a felső kategóriához közelíthet.

A valamikor júliusban debütáló Nothing Phone (2) már a Snapdragon 8+ Gen 1-et kapja, ami bár nem a Snapdragon 8 Gen 2, mégis közelebb áll a felső kategóriához, mint elődje.

Majdnem kétszer annyiba kerülhet a Nothing Phone (2) - így nézett ki az elődje

Mindenképp drágább lesz, ez nem is kérdés, az viszont igen, hogy mennyivel. Egy francia hírportál szerint a 8 GB-os, 256 GB tárhellyel rendelkező változat 729 euró, azaz átváltva kb. 270 000 forint lehet, míg a 12 GB memóriával és 512 GB belső tárral érkező modell 849 euróba, átváltva kb. 314 000 forintba kerülhet. Ha azt vesszük alapul, hogy a Nothing Phone (1) a megjelenésekor 469 euróba került, akkor nagyjából másfélszeres árkülönbségre lehet számítani.

Ezek persze csak kiszivárgott, tehát nem hivatalos információk, viszont ha a francia árak valósnak bizonyulnak, jó eséllyel Európa többi részén is hasonlóan alakulnak majd.

Frissítés (2023.06.23.): A „közel dupla annyi” árkülönbség jelző túlzás volt, ezt korrigáltuk.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.