Okos sportcipő? Igen, és talán nem is annyira furcsa, hogy pont a Xiaomi dobta piacra, hiszen tőlük már megszokhattuk, hogy több stílusú terméket gyártanak az okospiacra. Na de mire is jó egy okos cipő?

Sokan sejtitek is, nagyjából olyan, mint egy aktivitásmérő óra, csak cipőben. A lábbeli a Mijia almárka portfóliójába került be. A cipőben egy chip található, ami méri a napi tevékenységeinket, legyen az futás vagy gyaloglás. Ehhez az okostermékhez is a Mi Fit alkalmazást használhatjuk, csak úgy mint például a Xiaomi Mi Band 2 aktivitásmérőhöz. A Mi Fit elérhető iOS és Android platformokra is. Az appba szinkronizálni tudjuk az adatokat, hogy később is megtekinthessük a teljesítményeket.

Személy szerint nekem nagyon tetszik ez a cipő, mostanság amúgy is rá vagyok kattanva ezekre a ‘zoknis’ kialakítású lépőkre. A másik szép dolog, hogy egyáltalán nem látszik rajta, hogy ez egy okos cipő, egy teljesen átlagos külsejű surranóról beszélhetünk.

A Banggood oldalán egész jó áron megvásárolható, előrendelési ára most 15.673 forint. Május 25-től kezdik kiszállítani az előrendelt cipőket, ezután várhatóan a maximális áron lehet majd kapni, ami olyan 21.000 forint lesz. A férfi kiadás egyébként szürke és fekete színekben jelent meg 42-es mérettől egészen 46-ig.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSBanggood
MEGOSZTÁS
  • Name No

    Nekem tetszik. És olcsóbb, mint a Nike “butacipőm”.