Hirdetés

Az LG mobiliparága ugyan nem most éli fénykorát, de az OLED tévék piacán az egyik legerősebb szereplő. A vállalat a mai bejelentés alapján újabb termékkategóriával bővíti a hazai portfóliót, érkezik a külföldön sokszor hallott és a világ legkönnyebb laptopjai közé tartozó LG gram család.

Az LG gram laptopok két aspektusban kiemelkedők, az egyik az üzemidő, a másik pedig a tömeg. Előbbi szempontból a sajtóközlemény alapján az LG gram gépek „akár közel” 20 órás üzemidőt tudnak, a két szó nem véletlenül van idézőjelben, gyanítom nagyon ideális körülmények között teljesíthető és nem minden modellnél, de ha már 15 órát hoznak, az is kiváló, illetve a legtöbb modell alig 1 kilógramm.

A vállalat a 16 és 17 hüvelykes laptopokat is hozza hazánkba, de hogy pontosan mely modellek lesznek kapható és milyen áron, ez az infó még várat magára. Remélhetőleg a legfrissebb, 2021-es laptopokkal készül az LG, amikben már 11. generációs Core i7 processzor és Intel Xe grafika dolgozik.

Ami biztos, hogy az LG gram gépek a második negyedévtől Magyarországon is elérhetők lesznek.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.