Hirdetés

A Honor még márciusban leplezte le a Honor Magic4 Lite okostelefont, ami április 25-től Magyarországon is kapható, május első hetétől pedig a Yettelnél is elérhető lesz.

A Honor Magic4 Lite dizájnban igazodik a széria többi tagjához, illetve hátlapot tekintve a Mate40 Próhoz is, hátul összesen három kamera lesz rajta, egy 48 MP-es fő kamera, egy 2 MP-es makró és még egy 2 MP-es mélység kamera, szóval a széleslátó az kimaradt a repertoárból. Az előlapon egy 16 MP-es kamera dolgozik.

A 6,81 hüvelykes, kifejezetten nagy méretű kijelző FHD+ felbontású, 120Hz-es, viszont IPS LCD, 6/8 GB RAM és 128/256 GB nem bővíthető tárhely van benne. Ami a teljesítményt illeti, egy Snapdragon 695 5G processzor teljesít szolgálatot, ami alapvetően egy korrekt teljesítményű és hatékony chipset, azonban az 5G hálózatért cserébe itt le kell mondani a 4K hátlapi videózásról, ezt ugyanis a chip érthetetlen módon nem támogatja.

Az Android 11 alapú Magic UI 4.2 rendszerrel debütált okostelefon 4800 mAh-s akkumulátorát 66W-tal lehet vezetékesen tölteni (15 perc alatt 50%), vezeték nélküli pumpálásra nincs lehetőség, illetve említésre méltó, hogy van GMS szolgáltatáscsomag, van NFC, viszont nincs WiFi 6 támogatás (csak WiFi 5, 802.11 ac szerint).

A Honor Magic4 Lite három színben (titánezüst, éjfekete és óceánkék) lesz kapható április 25-től 129.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron. Ezért az árért és ilyen felszereltséggel komoly ellenfél a POCO F3, a Realme GT Master és a Galaxy A52s 5G is.

Hirdetés
Drevenyák Dávid
Drevenyák Dávid vagyok és négy éve készítek tartalmakat. Karrieremet tech videókkal kezdtem, ennek köszönhetően berepültem a földet és a világ legnagyobb tech kiállításaira kaptam meghívást. CES Las Vegas, MWC Barcelona, Computex Taiwan és IFA Berlin. Zsüriztem Szöulban és háromszor képviseltem Magyaroszágot az EUIPO által rendezett Ideas Powered rendezvényen.