A kínai debütálás után Európába is betette a lábát a Honor legújabb csúcskészüléke, a View20. A vállalat újdonságáról már korábban beszámoltunk, illetve lehetőségünk volt készíteni egy bemutató videót a CES 2019-es kiállításon, azonban ma, január 22-én, Párizsban Európára vonatkozóan is bejelentették az okostelefont.

A 6,4 hüvelykes, FHD+ felbontású mobil O-kivágással érkezett, jelenleg a Honor View20-nak van a legkisebb átmérőjű kamerakivágása, ami egyébként egy 25 MP-es kamerát rejt.

A teljesítményről a Huawei legerősebb, 7nm-es Kirin 980-as rendszerchipe gondoskodik, mellé kaptunk 6 GB RAM-ot és 128 GB tárhelyet, de van a telefonból 8/256 GB-os verzió is, ami szintén érkezik majd Magyarországra (a tárhely nem bővíthető).

A fiatalos, “V” alakú fénytöréssel megbolondított üveg hátlapon található az ujjlenyomat-olvasó, illetve a 48 MP-es (IMX 586) fő kamera mellett a másodlagos, TOF (Time of flight) kamera is, ami jobb, pontosan mélységérzékelést tesz lehetővé.

Az Android 9.0-t és Magic UI 2-t futtató okostelefon akkumulátora 4000 mAh kapacitású lett, a töltés pedig 22,5W-tal történik.

Az egyébként elég jól sikerült és ígéretes Honor View20 Magyarországon még az első negyedévében kapható lesz (nem kell rá sokat várni), a 6/128 GB-os modell 209.990 Ft-ba fog kerülni.

Ezzel az árral hazánkban nem lesz könnyű dolga a Honornak, hisz szinte azonos áron már hazavihető a Huawei Mate 20 is, ami hasonló tulajdonságokkal, illetve széleslátószögű kamerával is rendelkezik, ami például hatalmas fegyvertény.

További képek:

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.