Hirdetés

Ma mutatják be a Realme periszkóp kamerás technológiáját, a Las Vegasban rendezett médiabetekintő esemény keretében leleplezik a régóta pletykált „úttörő képtechnológiát”.

A Realme a Qualcommal karöltve mutatja be a periszkóp kamerát, a legutóbbi kedvcsináló posztban a gyártó a #PeriscopeOver200MP hashtaget helyezte el, ami a korábbi bejegyzésekben is felbukkant.

A technológia a legújabb Realme mobillal mutatkozhat be, ami a Realme 12 Pro+ lehet. A telefon nemrég felbukkant a TENAA tanúsítási oldalán a Realme 12 Pro mellett, kiderült, hogy várhatóan 10 bites OLED kijelzővel, 2,4 GHz-es CPU-val (valószínűleg Snapdragon 7s Gen 2), az akkumulátor 4880 mAh-ás lehet.

A TENAA-s specifikációk szerint a mobil 64, 50 és 8 megapixeles hátlapi kamerákat kaphat, tehát egyik sem 200 megapixeles, úgyhogy érdemes fenntartásokkal kezelni a pletykát.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.