Már lassan egy hónapja tudható, hogy február 20-a lesz az újabb mobil zászlóshajó, a Galaxy S10 napja, azonban a dél-koreai vállalat az okosóra frissítésről sem feledkezik meg.

Az új okosóra a Galaxy Sport nevet viselheti majd, amelyről egy renderkép szivárgott ki. A korábbi Samsung órákkal ellentétben az új okosóra letisztult, tekerhető lünetta nélküli dizájnt kaphat, ami érdekes, hisz a lünetta egy igen kedvelt funkció a Samsung óráinál. A gombok is kifinomultabbak lehetnek, az óra jobb oldalán két gomb is díszeleg. A Pulse kódnév fejlettebb pulzusmérő funkcióra utalhat, ezenkívül a GPS, az NFC és a vízállóság sem maradhat el.

Sajnos ennél több specifikációt nem tudni, a pletykák szerint a Gear Sporthoz hasonló árazást kaphat majd az újdonság. Megjelenéséről sincsenek információk, de nem kizárt, hogy a Galaxy S10 napján debütál az új sportóra is.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: