Hirdetés

A Logitech CREATE egy háttérvilágításos, billentyűzetes tok az iPad Pro 9.7-es készülékhez. Smart Connector-ral csatlakozik, így nem kell hozzá Bluetooth kapcsolat vagy töltés. A csomag tartalma maga a billentyűzetes tok és egy Apple érintőtoll, mindezt pihekönnyű kivitelben. Maga az írófelület háttérvilágítással és jól pozicionált billentyűkkel rendelkezik, így a lehető legkényelmesebben hozhatjuk ki a legtöbbet az applikációkból. A Logitech CREATE-nek a külső, egyedi borítása megvédi a karcolásoktól, ütődésektől a készüléket, a csatlakozókat, illetve a gombokat. A tok fekete színben és Navy kékben lesz elérhető.

nCF6G_K6joYIf7AuLCrTESo0psO2Jijol3eHMTMDaXs-1024x535Michele Herman, a Logitech tablet-kiegészítőkért felelős alelnöke a következő mondta:

„A CREATE a billentyűzettel ellátott tokok svájci bicskája” –„Minden szükséges eszközt a felhasználók keze ügyébe helyez, a billentyűzetet ráadásul a Smart Connector tölti, így nincs más dolgunk, mint iPad Pród készülékünket gépelési pozícióba helyezni és hozzákezdeni a munkához! A CREATE gépelés élményét egy egészen új szintre emeli az iPad Prón.”

Meghatározó tulajdonságok

  • Apple Smart Connector: A CREATE billentyűzetes tok kizárólag a Smart Connector-on keresztül csatlakozik az iPad Pro 9.7-hez, így nem kell hozzá Bluetooth kapcsolat és magát a tokot nem kell tölteni, mert az iPad tölti.
  • Teljes értékű billentyűzet: A tabletes gépelés még nem volt ilyen kényelmes és egyszerű, hiszen a 19 mm-es gombokat és ismert kinézet kapunk a Logitech-től. A háttérvilágítás automatikusan beáll a fényviszonyokhoz, így legyen éjjel vagy nappal, mindig tökéletesen tudunk gépelni az iPad-en. Van egy dedikált gyorsbillentyűs sor a billentyűzeten, amivel még könnyebb kezelni a gépünket, legyen szó keresésről a weben, fényerő állításon, médiatartalom kezelésén, vagy éppen a kezdőképernyőre visszamenni.
  • Beépített toll tartó: Magában a tokban van egy Apple Pencil tartó felület, ahol könnyen elérhetjük a tollat, ha szükségünk lenne rá.
  • Teljeskörű biztonság: Az iPad mind kívül és belül védelmet kap a Logitech CREATE-től. Kívül a prémium alapanyagokból, sűrű szövéssel készült borító felület, belül pedig az egyedi kialakítású ívek miatt.

Keys-to-go-1024x769A 9.7” iPad Pro tablethez készült új Logitech CREATE a mai naptól kezdve érhető el a Logitech és az Apple üzleteiben, 129,99$ (forintosítva, ÁFA-val a magyarországi ár 47.000 Ft körül lesz) ajánlott kiskereskedelmi áron.

A termék kizárólag iPad Pro 9.7″ tablettel működik!

Termék adatok:

  • Méret: 248.2 mm X 178.45 mm X 22.89 mm
  • Súly: 277 g
  • Számos Apple teszten átment, így biztos, hogy iPad Pro kompatibilis és tökéletes méretezésű.

Garancia:

  • 1 év garancia az USA-ban és Ázsiában
  • 2 év garancia Európában, Közel-keleten, és Afrikában illetve Japánban

 

Hirdetés
Tamás Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt