Az LG tegnap bemutatta X termékcsaládjának legújabb tagják, mely az LG X power2 névre hallgat. Minden LG X mobilnak van valamilyen különlegessége, ami alapvetően a felsőkategóriában található meg.

Az LG X power és power2 elsősorban az akkumulátoridőre fókuszál. Az új mobil 4500 mAh kapacitású akkumulátort kapott. Az LG-nél az ötlet az volt, hogy egy olyan készüléket hozzanak létre, mely akár egy hétvégén át kibírja töltés nélkül aktív használat mellett.

A vállalat szerint 15 órányi videólejátszásra alkalmas, illetve 1 óra alatt 50%-ra tölthető fel. 5.5 inches HD kijelzővel látták el, ha minden igaz két modell érkezik, az egyikben 1.5 GB, a másikban 2 GB RAM lesz (miért?). A chipset egy 8 magos 1.5 GHz órajelű lapka lesz, a belső tárhely pedig 16 GB.

A hátlapra egy 13 MP kamera került, míg az előlapon egy 5 MP-es szenzor található. Az LG X power2 Android 7.0 Nougat rendszerrel érkezik és valamikor márciusban lesz elérhető először Latin-Amerikában, majd Amerikában, Európában és a többi régióban.

A készülék Black Titan, Shiny Titan, Shiny Gold és Shiny Blue színekben lesz majd elérhető.

Hirdetés
FORRÁSAndroidHeadlines
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.