Napról napra egyre több iPhone 7 pletyka lát napvilágot, sematikus rajzokkal, kiszivárgott infókkal és még sorolhatnám. Többek között hallottunk már arról, hogy az Intel fogja gyártani a chipet, dupla hátlapi kameráról is hallottunk az iPhone 7 Plus kapcsán, illetve hogy eltűnik a jack audió bemenet az új szériában.

Most azonban arról szól a fáma, hogy lézeres autófókuszt kaphat a készülék. Ahogy a lenti kiszivárgott fotón láthatjátok, az antenna vonalakat kicsit újragondolták, már nem ível át a hátlapon. Ami sokak számára keserű lehet, hogy a képen a kamera továbbra is kidudorodik, ami az iPhone 6 óta nagy nyűgje a modelleknek. Ami viszont feltűnik még, hogy a LED villanó és a kamera között plusz egy modult helyeztek el. Ebből az egyik biztosan a zajszűrő/másodlagos mikrofon, a másik pedig vélhetően lézeres autófókusz. Ez azért jó ha belekerül, mert így sokkal jobban tud a készülék fókuszálni, jobban ki tudja emelni azt az objektumot, amit szeretnénk fotózni.

iphone-7-leaked-images

Lassan oda jutunk, hogy minden héten van egy-egy iPhone 7 pletyka. Mindenesetre jó lenne, ha az Apple villantana valami nagyot, mert a versenytársak már jóval  előrébb járnak.

Hirdetés
FORRÁS9to5mac
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.