Az Apple – ahogy már megszokhattuk – minden évben szeptemberben leplezi le legújabb iPhone készülékét, készülékeit. Ez most sem lesz vélhetően másképp és az újdonságokkal kapcsolatban egy érdekes infó járja az internetet.

Ming-Chi Kuo – a híres elemző és ‘tippszter’ – szerint az Apple a nagyobb méretű, 6,5 hüvelykes OLED iPhone-t fekete, fehér és arany színben fogja piacra dobni, az olcsósított 6,1 hüvelykes LCD-s iPhone pedig szürke, fehér, kék, piros és narancssárga színekben is megjelenhet.

Amennyiben ez a hír igaz, úgy az Apple legalább négy új színárnyalattal gazdagítja az iPhone-ok palettáját, ami legutóbb az iPhone 5C-nél történt meg 2013-ban.

A fent látható kép már körbejárta az internetet, ez persze csak egy látványterv az új színekről. Szeptemberben három új mobil várható, a fentebb említett 6,5 hüvelykes OLED és 6,1 hüvelykes LCD iPhone, illetve egy 5,8 hüvelykes iPhone X utód is érkezhet.

Hirdetés
FORRÁSTheVerge
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.