Mondják az elemzők…A Xiaomi ugyebár nem képviselteti magát az idei Mobile World Congress-en, a csúcskészüléket még idén, elvileg márciusban fogják bemutatni.

Az IHS China kutatási vezetője, Kevin Wang igen sok infót meg szokott osztani a kínai okostelefon piac helyzeteiről. A Samsung és a Qualcomm közös fejlesztése, a Snapdragon 835 már 10 nm-es technológiával készült (ahogy a Helio X30 és az Exynos 8895) és a partnerség részeként a Samsung egy pár darabot ki is sajátított a Galaxy S8-hoz.

Ennek eredményeképp a gyártók, akik március környékén szerették volna új flagship készüléküket bemutatni, kénytelenek mást választani, vagy csúsztatni a piacra dobáson. Lásd az LG-t, aki inkább Snapdragon 821-et választott.

Arról voltak korábban hírek, hogy a Xiaomi Mi 6-ban egy gyengített SD 835 lesz, azonban Kevin King megerősítette, hogy a legbikább Snapdragon 835 lesz benne és lesz elég belőle, hogy a Xiaomi Mi 6-ba is jusson. A processzor mellett a készülék elvileg 5.2 inches FHD felbontású TFT panellel érkezik, egyetlen kamera lesz a hátlapon és elhagyják az Mi 5S-nél megismert ultraszonikus ujjlenyomat-olvasót, így lehet, hogy a Snapdragon 835 marad egyetlen ütőkártyának, mindenesetre kiderül hamarosan.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.