Néhány ember szívesen hallgat alvás közben valamilyen zenét, hogy könnyebben álomra szenderülhessen. Egy tajvani tengerészgyalogos, név szerint Ben Hsu egyik reggel nem találta az AirPods fülesének egyik felét, így annak érdekébenm hogy minél hamarabb megtalálja azt, elindította a Find my AirPods nevű beépített funkciót, amire viszont biztosan nem számított , hogy a hangjelzést a saját gyomrából fogja visszahallani.

Hsu így nyilatkozott az esetről: “Megnéztem a takaróm alatt, majd mindenhol körbenéztem, de sehol sem találtam. Egyszer csak észrevettem, hogy a hang a gyomromból jön.”

Gyorsan a kórházba sietett, hogy megbizonyosodjon róla, mi is történt vele. Az orvosok a Kaohsiung Városi  Kórházban egy röntgenfelvétel segítségével igazolták Hsu teóriáját , miszerint lenyelhette az AirPodot. Felírtak a részére némi hashajtót és megkérték, hogy legyen türelmes, a teste elvégzi a dolgot.

A következő napon sikeresen kikerült Hsu szervezetéből az füles és meglepődve vette észre, hogy még 41%-ot mutatott az akkumulátor jelzés. Az AirPods hivatalosan nem kapott semmilyen vízállósági tanúsítványt és azt is tanácsolják a felhasználóknak, hogy tartsák távol őket bárminemű folyadéktól, ami a megfelelő működést befolyásolhatja. Ti mit gondoltok az esetről?

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.