A Lenovo alá tartozó ZUK márka egy újabb készülékkel gazdagította termékcsaládját. Múlt hónapban a vállalat bemutatta a Z2 Pro-t, Snapdragon 820-al és 6 GB RAM memóriával 420$-os áron. A most megjelent ZUK Z2 még olcsóbb lett és nagyon erős hardverrel érkezik.

A készülék kevesebb, mint 300$-ba kerül.  Ezért a pénzért kapunk egy Snapdragon 820-as chipsetet, 4 GB RAM memóriát és 64 GB belső tárhelyet. A kijelző FullHD felbontást kapott, míg a képátló 5.0 inch.

ZUK Z2
ZUK Z2

A készülék dualSIM-es, így két kártyával is tudjuk használni. A hátlapra egy 13 megapixeles ISOCELL kamera került mélységérzékelős autófókusszal, míg az előlapra egy széles látószögű 8 megapixeles lencse. A készülékben van ujjlenyomatszenzor, LTE képes és 3.500 mAh-es akkumulátorral rendelkezik. Ezenfelül támogatja a Qualcomm Quick Charge 3.0 technológiát, amivel szinte pillanatok alatt fel lehet tölteni a készüléket. A ZUK Z2 Android 6.0 Marshmallow verzióval jön a dobozból a ZUK saját ZUI 2.0 felhasználói felületével.

zuk-z2-elolap zuk-z2-hatlap

A készülék június 7-től lesz elérhető Kínában átszámolva 273$-ért. Ez itthon (ÁFA-t is hozzászámolva) ~100.000 Ft-nak felel meg, ami egyáltalán nem rossz egy ilyen hardverrel felszerelt készülékért. Egyelőre nincs hír arról, hogy globálisan megjelenik-e a készülék, de amint megtudunk valami újabb infót erről, értesítünk titeket.

zuk-z2-1

Hirdetés
FELHASZNÁLT IRODALOMZUK
FORRÁSAndroidAuthority
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.