Hirdetés

Voltak már hírek erről a gépről korábban, tudni lehetett, hogy a Lenovo piacra fog dobni egy nagyobb méretű Yoga Book-ot, de elnevezésben kicsit más lett végül, bemutatkozott az androidos Lenovo Yoga A12.

Ez a notebook 12.2 inches HD felbontású kijelzőt kapott, ugyanúgy 360 fokban megfordítható és örökölte a Yoga Book Halo Keyboard megoldását is. Ennek a terméknek is a fő célja a produktivitás, viszont ennek sokkal kedvezőbb árcédulája van, mint a Yoga Book-nak, de ez látszik a specifikációkon is.

Ugyanúgy Intel Atom x5 processzort kapott, viszont a RAM-ot megfelezték, 2/3 GB-os változatban érhető el, a belső tárhely 32 GB, az akkumulátoridő pedig vegyes használat esetén 13 óra, ami egyáltalán nem rossz (ha tudja is teljesíteni). Tényleg nincs benne olyan bika hardver, de ez a gép kifejezetten az olcsóságra ment rá, inkább a fícsőröket helyezték előnybe.

A Yoga Book nagyjából 499$-tól elérhető, itthon 229.990 Ft, viszont a Lenovo Yoga A12 299$-tól lesz kapható, ami hazai járulékokkal együtt kb. 110-130.000 Ft között lehet. A Halo Keyboard ugyanúgy használható, mint a Yoga Book-nál, rárakhatunk egy papírt és alkotásunk megmarad digitálisan és papíralapon is. Hivatalosan Európában a február végi Mobile World Congress-en fog ez a termék bemutatkozni, szóval mindenképp lesz róla videónk 🙂 Azt nem tudjuk, hogy hazánkban elérhető lesz-e az újdonság, reméljük igen és akkor mi is kipróbálhatjuk hosszabb intervallumra is.

Hirdetés
FORRÁSMashable
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.