Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt a Lenovo bejelentette, hogy integrálni szeretné mobilos márkáit egyetlen márka alá. Itt a Motoról és a Lenovoról beszélünk, hisz mindkét márka alatt jöttek ki okostelefonok.

A ZUK Mobile függetlenül működött a Lenovo csoporttól, pont mint a Huawei és a Honor, mégis egy égisz alatt vannak. @Old Cool, a Weibo egyik felhasználója tette közzé, hogy nem várható ZUK Z3, melyre egy elemző, Pan Jiutang válaszolt, megerősítette, hogy a Lenovo nem gyárt több ZUK mobilt.

[Total_Soft_Poll id=”21″]

A ZUK Mobile 2015 május 28-án alapult, ez idő alatt piacra dobták a ZUK Z1, ZUK Z2, ZUK Z2 Pro és ZUK Edge névre hallgató telefonjaikat. Korábban voltak kiszivárgott fotók egy ZUK Edge II Special Edition nevű mobilról, de végül nem jelent meg, a ZUK Edge után már nem lesz több telefon.

ZUK Edge

A Lenovo több saját márkás (Lenovo) mobilt nem fog már piacra dobni, illetve ZUK márkajelzésű telefon sem lesz több, kizárólag Moto.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.