Két Huawei Mate 30 Pro-t fotóztak le egy közlekedési eszközön, miközben azokkal hívástesztet végeztek éppen. Bár sok minden nem látszik a védőtok miatt, pár apróságot ki lehet venni a fotókból.

A GSM Arena által megosztott fényképeken két Mate 20 X látható, melyek össze vannak kötve két – feltételezhetően – Mate 30 Próval és egy laptoppal. Az NDA tokok az új Mate 30-as telefonok előlapját nem teljesen takarják, így a lesifotókból kiderül, hogy az októberre várt készülékek is lekerekített szélű kijelzővel és viszonylag méretes notch bevágással érkeznek. Utóbbira a 3D-s arcfelismerés miatt lehet szükség, akárcsak a Mate 20 Pro esetén is volt.

A mobil hátlapját sajnos nem lehet látni a fotókon, így a kamerák száma és elrendezése továbbra sem megerősített információ. A Huawei Mate 30 Pro készülékek vélhetően 4200 milliamperórás akkumulátort kapnak, 55 wattal lehet őket majd tölteni és 5G képesek lesznek. A processzor a Huawei saját fejlesztésű Kirin 985-ös CPU-ja lehet. A kijelző 6.71 hüvelykes, hajlított AMOLED panel lesz, ezt a most megjelent képek részben igazolják is.

A most megjelent lesifotók egy vonaton / metrón készültek, így az is lehet, hogy a Huawei maga szivárogtat. A cégnek hatalmas gyára van, melyben metró és több menetrend szerinti busz is jár. Ha érdekel egy angol nyelvű fotóriport a gyárról, ajánlom ezt a cikket. (Ha pedig valaki olvassa a Huaweitől ezt a cikket, jelzem, hogy nagyon szívesen készítenénk mi is bemutatót!)

A legnagyobb konkurens Samsung pedig hamarosan bemutatja a Mate-széria riválisának számító Note10-es mobilokat, így érthető lenne, ha a Huawei szeretne egy kis felhajtást generálni az októberre várt phabletjének már most.

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.