A Google minden létező helyen próbál jelen lenni, igaz a Google+ nem érte el azt a szintet, amit igazán szerettek volna, habár a Facebookkal elég nehéz versenyezni. A Google Drive-ot és a Google Fotókat viszont előszeretettel használják a felhasználók köszönhetően talán annak is, hogy minden operációs rendszeren elérhető és ingyenesen elég nagy tárhelyet biztosít a cég. Azonban több nagyobb problémával találták szembe magukat az alkalmazottak és a felhasználók is.

Január 17-én reggel 8 órakor a Google több online szolgáltatása is elérhetetlenné vált, kivéve a Gmail-t. Először csak lelassult, majd később már csak a strandlabda pörgött és pörgött..és pörgött. A Drive-on alapul több szolgáltatás is, például a Google Keep és a Google Classroom, bár ezeket főként az Államokban használják.

A Twitteren többen is szomorúságukat és nem tetszésüket fejezték ki a problémával kapcsolatban.

A Google már 8:41-kor tudott a problémáról és 10-kor közzétették, hogy a felhasználók 10.3%-nak van csak problémája. 11 órára pedig a hiba nagy része már el is lett hárítva. Ha ebben az időszakban nem használtad, akkor igazából ez fel se tűnhetett, így utólag már csak tájékoztató jellegű információ, hogy a nagyoknál is vannak néha hibák.

Hirdetés
FORRÁSTechcrunch
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook