Utazásainkhoz egyre több termék elengedhetetlen. No itt nem a párnára vagy ételre, italra gondolok, hanem azokra a tartozékokra, kiegészítőkre amiket iPhone-hoz, iPad-hez vagy éppen MacBook-hoz használunk.
Bemutatok nektek pár olyan terméket, ami manapság elengedhetetlen az utazáshoz.

EasyAcc 6000 mAh külső akkumulátor

Az utazások egyik legfontosabb kelléke a külső akkumulátor

Utazásaink során talán ezt a kütyüt használjuk a legtöbbször. Manapság külső akkumulátor nélkül sok ember már nem indul el sehova. Egy-egy játék, vagy legyen az bármilyen alkalmazás, nagyon hamar le tudja szívni a telefon vagy a táblagép akkumulátorát. Erre a legmegfelelőbb megoldás a külső akkumulátor, ami bármikor kihúz minket a ‘bajból’.

Az EasyAcc külső akkumulátorának számos előnye is van, többek között az, hogy kis helyen is elfér. USB kábellel és Micro USB bemenettel is rendelkezik. Az EasyAcc 6000 mAh-es külső akkumulátorral többször is fel tudod tölteni készülékedet, de ha véletlen napokig nem használod, akkor sem veszti el a töltöttségét.
Magyarországon ITT tudtok EasyAcc külső akkumulátorokat vásárolni. Az ára kicsit magas, azonban információm alapján ha nem használjuk napokig utána is ugyanolyan szintre képes feltölteni a készüléket. Aki Amazonon szeret vásárolni, az ITT tudja megrendelni.

PlugBug World adapterek

plugbug-world-iphone-780x780
A PlugBug elegedhetetlen kellék a gyakran külföldre utazóknak

A PlugBug World termékeit azoknak ajánlanám, akik sokat utaznak más országokba. Ugyanis sokszor találjuk magunkat szembe azzal a hibával, hogy egy-egy országnak más a konnektor típusa, így másak az eszközök töltőfejei is. A PlugBug World-nek köszönhetően iPhone, iPad és MacBook kompatibilis töltőfejeket, adaptereket is vásárolhatunk. A PlubBug jelenleg Angliát, Észak-Amerikát, Európát, Ausztráliát, Új-Zélandot, Szingapúrt, Kínát, Hong Kong-ot és Japánt támogatja.
Magyarországon többek között ITT tudod megvásárolni, Amazonon pedig ITT található a termék.

Bose QuietComfort 20 zajszűrős fülhallgató

bose-qc-headphones-product-shot-780x780
Kellemes hangzás, kényelmesség, zajmentes zenehallgatás – Bose QuietComfort 20 fülhallgató

Sokak számára ismerős lehet a Bose márka, akik termékeivel még jobb zenei élményt kínál a felhasználóknak.
A Bose QuietComfort 20 fülhallgatója kiváló hangzást nyújt és egyben a körülöttünk levő zajokat is kizárja, legyen az például egy hosszabb utazás vonaton, buszon. Jó kialakítású füldugóinak köszönhetően jól illeszkedik a fülhöz, valamint hosszabb távon is kényelmes.
A hivatalos magyar Bose weboldalán meg is tudjuk vásárolni 93.900 Ft-ért. Amazonon ITT érhető el a fülhallgató.

Inateck többfunkciós iPad Pro és MacBook tok

inateck-mac-ipad-pro-sleeve-780x780
Utazáskor filmnézéshez elengedhetetlen kellék az Inateck többfunkciós tokja

Az Inateck sokféle tokot, táskát készít, de talán a többfunkciós tokjai a legnépszerűbbek. Ez a tok egyben védi az iPadet vagy a MacBook-ot, valamint könnyen ki tudjuk támasztani egy-egy filmnézés, jegyzetelés során a terméket. A tokon levő tépőzáraknak köszönhetően biztonságosan tudjuk lezárni a tokot. Sokak számára hihetetlen, hogy egy tok képes megtartani egy 13 colos MacBook-ot anélkül hogy összeesne, de működik és ezért is érdekes ez a többfunkciós tok.
Magyar weboldalt nem találtam, aki értékesítené a terméket, de Amazonon könnyen hozzá lehet jutni.

Olloclip

olloclip-iphone-6s-780x585
Remek kiegészítő a fotózás szerelmeseinek

Az fotózás szerelmeseinek szeretnék kedvezni ezzel a termékkel. Az Olloclip egy 4in1 lencserendszer, amit könnyen fel tudunk szerelni az iPhone-ra, és már mehet is a posztolás az Instagramra. De ha épp nem használjuk akkor is kis helyen elfér a táskánk valamelyik zsebébe. Egy halszem, egy széles látószögű, valamint két makró lencse található az Olloclipben.
A terméket könnyen beszerezhetjük az Apple oldaláról. iPhone 6/6 Plus, 6S/6S Plus-hoz ITT találjuk meg a terméket, 5/5S-hez pedig ITT. Ha Amazonon szeretnétek megvásárolni a terméket, akkor az iPhone 6/6 Plus, 6S/6S Plus-hoz ITT találjátok meg a lencsét, 5/5S-hez pedig ITT.

Anker PowerPort falitöltők

anker-powerport-iphone-charge-780x780
Az Anker faliadaptere segít abban, hogy egyszerre több eszközt is tudj tölteni az utazás során

Sokszor kerülünk olyan helyzetbe egy utazás során, hogy nincs elég fali konnektor, amivel tölteni tudnánk a telefonunkat vagy éppen a táblagépünket. Ezt a problémát oldja meg az Anker PowerPort. A fenti képen egy 2 USB-s faliadaptert látunk, de van 4, 5 és 6 USB-s is, ami aztán tényleg egy energiakánaán. A PowerPort Magyarországon nem vásárolható meg, de az Anker hivatalos oldalán, valamint az Amazonon könnyen meg tudjuk vásárolni a termékeket.

Amazon AUX kábel

aux-cable-product-image-amazon-780x478
Az Amazon AUX kábele kényelmes zenehallgatást biztosít az autóban

Sokan autóval szeretnék utazni mindenhova. Az autóban pedig evidens, hogy zenét hallgatunk. Sokan már nem CD-t játszanak le a zenelejátszóban, hanem egyszerűen egy AUX kábellel összekötik a telefont, táblagépet, laptopot és arról szolgáltatják a zenét.
Az Amazon AUX kábele is erre képes. A kábelt nagyon olcsón be tudjuk szerezni az Amazon oldalán mindössze 6 dollárért, ami tényleg jó áron van.

forrás: CULTOFMAC

Hirdetés
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: