Hirdetés

Nemrég küldte ki a Samsung a meghívókat az online streamelésre kerülő, április 28-i Galaxy Unpackedre. Az, hogy a gyártó milyen készüléket fog bemutatni, egyelőre tisztázatlan, de a kedvcsináló előzetes alapján, melyen a „The most powerful Galaxy” vagyis „A legerősebb Galaxy” felirat szerepel, biztos, hogy valami rendkívül erős masinát.

A 28-i esemény már a harmadik Galaxy Unpacked lesz négy hónap alatt, de eddig még nem sok érdekes dolgot láttunk. A gyártó nagyobb bejelentései még váratnak magukra, ám mindig izgalmas dolog spekulálni, hogy mégis mi érkezhet és mikor.

Galaxy Unpacked teaser kép

Az valószínű, hogy a hajlítható zászlóshajók (Pl. Galaxy Z Fold2) utódjai csak az év második felében kerülnek bemutatásra, azonban pletykák már vannak. Az egyik legérdekesebb, hogy egyes források szerint a Samsung egy különleges, piacon egyedülálló két hajlásponttal rendelkező mobilt is piacra dobhat.

A „Legerősebb Galaxy” fantázianév valószínűleg a Galaxy Book Prót takarja, mivel ez a laptop már hónapokkal ezelőtt kiszivárgott a Galaxy Book Pro 360-nal. Emellett esély van egy Galaxy Book Go nevű modell bemutatására is, amely egy hordozhatóbb, könnyebb és kisebb laptopként debütálhat.

Természetesen jelenleg még minden csak spekuláció, de azt tudjuk, hogy a Samsung remek kapcsolatban áll a Microsofttal és ez a márka gyártja az egyik legjobb Windows 10 LTE laptopokat, tehát kíváncsian várjuk, mit hoz az április 28-a.

Hirdetés
Bertalan Tamás vagyok, 17 éves. Kiskorom óta érdekel az informatika, leginkább a számítógépek és a mobilok világa vonz. Nem rég csatlakoztam a tech2.hu csapatához, mint szerkesztő.