Hirdetés

„Itt egy külső akku. Szükséged lesz rá. A Huawei jóvoltából.” Nagyjából így fordítható az a szöveg, amit a Huawei az ajándék külső akkumulátorokhoz járó papírra nyomtattak, ugyanis a vállalat egy 10000 mAh kapacitású power bankkel lepte meg az iPhone XS-ért sorban álló Apple rajongókat Szingapúrban.

A Huawei már korábban is bombázta az Apple-t az új iPhone-ok miatt, ez pedig már csak hab a tortán. A papírra írt szöveg egyértelműen arra utal, hogy a telefonok akkumulátora nem túl nagy kapacitású, ebből az is sejthető, hogy az érkező Mate 20 Prónál (illetve a már létező P20 Prónál) ezzel nem lesz probléma.

A történetben van öröm és bosszúság is, hisz ki ne örülne egy ingyen külső akkunak, másrészről pedig szépen ki lettek figurázva a sorban álló felhasználók és persze az Apple. A Huawei október 16-án, Londonban leplezi le idei csúcskészülékét, a Mate 20 Prót, amit már mi is kíváncsian várunk.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.