Mióta a Redmi kivált a Xiaomiból és almárkaként próbál érvényesülni, már piacra dobtak három készüléket: a Redmi Note 7-et a Note 7 Pro-t és a Redmi 7-et. A vállalat már több alkalommal is célzott arra, hogy felsőkategóriás ajánlattal is készülnek. Az alábbi videón elvileg a fejlesztés alatt álló mobil látható.

Az előlapi kamerát a képernyőbe vágott lyukban találhatjuk, mely most nem a jobb vagy bal oldalon látható, hanem középen. Keskeny kávákat láthatunk minden oldalon (alul kicsit vastagabb, ahogy azt már megszokhattuk), a hátlapon a három szenzort magába foglaló kamerasziget is megfigyelhető, valamint egy hagyományos ujjlenyomat-olvasó, mely valószínűleg a költségcsökkentés szempontjából nem a képernyő alá került.

A készülék működőképes formában mutatkozik meg, kíváncsian várjuk, hogy mikor történik meg a hivatalos bejelentés. Nektek tetszik a középen kivágott kijelző vagy maradjanak a hagyományos bevágásnál?

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!