A Samsung már nagyon régóta készül arra, hogy egy összehajtható telefont piacra dobjon, ha minden igaz, ez végre a 2019-es CES kiállításon megtörténik.

A valószínűleg Samsung Galaxy X család első tagjaként debütáló mobil (a Galaxy F sem lehetetlen, hiszen ez jelenthetné a foldable, vagyis összehajtható szó kezdőbetűjét) a képek alapján akár 90 százalékban is kinyitható lehet.

Fontos, hogy ezek nem renderképek, hanem a Samsung által levédetett szabadalmak szerint készült koncepciófotók. Ezek alapján a kijelzőt akkor sem lehet síkban visszahajtani, amikor a telefon “csukott” állapotban van, egy része mindig látható maradna.

Az ujjlenyomat-olvasó az ésszerűség miatt a képernyő alá/mögé kerülhet, a panel felbontását 1440 x 3360 pixelre teszik, ez 7″-en jelenne meg, az akku kapacitása pedig 3000-6000 mAh között lesz valahol. Remekül hangzó dolgok ezek, de aligha lesznek sokan, akik 1850 dollárt kifizetnek majd a Samsung Galaxy X-ért.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt