A Nokia 730-as a 2013-ban megjelent 720-as utódjának számít majd. Az új, eddig csak Superman kódnév alatt emlegetett nagytestvér árképzését ugyan még nem tudjuk, de ha sikerül a szolgáltatóknak pénztárcabarát áron kínálni, akkor a specifikációk alapján nyugodtan mondhatjuk, hogy megéri majd váltani.

Dióhéjban a fontosabb adatok, melyek lényeges fejlődést mutatnak az elődhöz képest. 1,2 Ghz órajelű négy magos processzor, 1GB RAM, 8GB belső memória. A hátlapi kamera egy kissé szokatlan 6,5 MP felbontást kapott.

Nokia 730

A képek alapján a készüléken futó szoftververzió a Lumia Debian Red névre hallgat. Egyelőre még nem tisztázott, hogy ez egy újabb globális frissítés neve lesz, vagy csak a 730-ason futó teszt szoftver kódneve, de ha azt nézzük, hogy idáig alfabetikus sorrendben jöttek a frissítések, akkor inkább az első verzió a valószínű. Kíváncsian várjuk!

Forrás: GSMArena.com

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.