Hirdetés

Kiszivároghattak a Xiaomi 14 specifikációi, egy szinte mindenre kitérő poszter jelent meg a neten.

Október 27-én jöhet a Xiaomi 14 széria, a bemutató előtt több, mint egy héttel napvilágot látott egy, a sima Xiaomi 14 specifikációit tartalmazó fotó. Sajnos elképzelhető, hogy teljesen kamu, volt már erre példa a Webión, ráadásul egy nem kifejezetten megbízható forrásból származik.

Ha beigazolódnak a pletykák, a Xiaomi 14 egy 6,44 hüvelykes Huaxing C8-as OLED kijelzővel jöhet 1,5K-s felbontással, 120Hz-es képfrissítéssel és 2800 nites csúcsfényerővel, valamint a DCI-P3 színtér és a Dolby Vision támogatásával.

A poszt említi az LPDDR5X memóriát, az UFS 4.0 tárolót, illetve a 4600 mAh-s akkumulátort is, amit vezetékesen 90 wattal, vezeték nélkül 50 wattal lehet tölteni, 10 wattal pedig egy másik eszköz tölthető a készülék akkumulátoráról vezetékmentesen. Kamerák terén három 50 megapixeles szenzorról van szó, egy optikailag stabilizált, OmniVision OV50H főkameráról, egy ultraszéles egységről, illetve egy telefotó kameráról.

Xiaomi 14 render
Ez egy korábban megjelent Xiaomi 14 render, mutat némi hasonlóságot, bár eltér a mostanitól

A Xiaomi 14 sztereó hangszóróval, infra távirányítós funkcióval, valamint IP68-as por- és vízállósággal jöhet, ezen felül pedig egy kettő-az-egyben akusztikus motort (bármi is ez) és méretes hűtést is kaphat.

A megjelenésig ezt ne vegyük készpénznek, ami viszont már biztos, hogy a Xiaomi 14 széria lesz az első, ami a gyártó saját fejlesztésű HyperOS rendszerével érkezik.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.