Kiszivárogtak a Galaxy Tab S9 FE széria európai árai, az S9 FE+ drágább lehet, mint az S7 FE.

Hamarosan érkezhetnek az új Galaxy Tab S9 FE táblagépek, a korábbi jelentések az indiai árak tekintetében hasonlót jósoltak, mint a sima Tab S9 széria esetében, most pedig kiderült, hogy Európában is drágulás várható.

Kiszivárogtak a Galaxy Tab S9 FE széria európai árai - az árak

A sima Tab S9 FE 11 hüvelykes kijelzővel, 6 GB memóriával és 128 GB tárhellyel 549.99 euróba (ez kb. 211 000 forint átváltva), míg a nagyobb Galaxy Tab S9 FE+ 8 GB memóriával és 128 GB tárhellyel 749.99 euróba (ez kb. 288 000 forint átváltva) kerülhet.

Összehasonlításképp a Galaxy Tab S7 FE 600 euró körüli árral indult, viszont az alapmodell esetében már 12,4 hüvelykes kijelzővel, de csak 4 GB memóriával és 64 GB tárhellyel.

Mivel a legutóbbi FE tablet már 3 éve jelent meg, annak indulóárához nehéz hasonlítani, mindenesetre ez alapján valószínűleg a kisebb modell akár olcsóbb is lehet az S7 FE-nél, cserébe több memóriával és tárhellyel, a nagyobb pedig valamivel drágább lehet, de több memóriát, tárhelyet és erősebb lapkát is hozhatnak az új fan edition táblagépek.

Az árak persze a különböző adók, kereskedők miatt eltérhetnek az EU-n belül is, így ez csak egy közelítés és persze nem hivatalos árakról beszélünk.

Az S9 FE széria az Exynos 1380-as lapkát kaphatja, nemrég pedig a Samsung magyarországi weboldalán is felbukkant.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.