A Google az idei Pixel mobiljainak bemutatását október 15-re időzítette. Elég korán elkezdte a mobilok marketing kampányát, megelőzve a szivárgásokat. A vállalat például saját maga töltött fel képet a mobilok hátlapjáról, így azt már biztosan tudjuk, hogy duál kamerás rendszerrel készülnek.

Most a készülékekkel készült fotók kerültek ki az internetre, amik alapján idén sem lesz okunk panaszkodni a képminőségre.

A 9To5Google-nek sikerült megszereznie ezeket az új képeket, amik elvileg már a Pixel 4 mobillal készültek. A fenti fotók az új duál-expozíció állítás funkcióval készültek, aminek segítségével a háttér és az előtérben lévő események expozícióját külön tudjuk állítani. Ezt az alábbi videón működés közben is láthatjátok:

Ezeken kívül portréképeket, éjszakai fotókat és néhány átlagos Instagram-kompatibilis fotót is kapunk, amivel nagyjából be lehet lőni, mire is lesz képes a Pixel 4. Ne feledkezzünk meg az állítólagos asztrofotós új éjszakai módról sem, ami újabb szintre emeli az égről készült fotókat.

Pixel 4 kiszivárgott promóciós fotók:

Nagyon jónak tűnnek a képek. Valósághű színek és jó kontraszt jellemzik őket, a portrékon pedig most is látható, hogy ugyan digitálisan kerül homályosításra a háttér, de nagyon szépen dolgozik az algoritmus.

Az előlapi felső káva nagyobb lesz idén, mint tavaly volt. Ennek oka, hogy arcalapú feloldást is kapnak a Pixel 4 mobilok, ezen kívül pedig egy különleges szenzor is beépítésre kerül. Utóbbi segítségével suhintással, legyintéssel is kiadhatunk bizonyos parancsokat a telefonnak. A Soli nevű szenzor pedig akár játékokban is hasznos lehet. A Niantic a Google-lel közösen a Pokemon Wave Hello néven egy új játék kiadására is készül. Reméljük, erről is megtudunk majd pár dolgot a másfél hét múlva esedékes bemutatón.

Kíváncsian várjuk milyen eddig még nem kiszivárgott funkciókat mutat majd be a Google. Szerintetek az eddigiek alapján jól sikerült a Pixel 4?

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!