A Samsung azt tervezi, hogy a jövőben kiadott készülékeinek elnevezési stratégiáját leegyszerűsítse, hogy könnyebben megjegyezhetőek, és nyomon követhetőbbek legyenek az egyes termékvonalak. Ezt már tapasztalhattuk az azóta hivatalosan is bemutatott Galaxy A termékvonal esetében.

Most pedig a Galaxy J1 (SM-J100) specifikációi láttak napvilágot, mely egy belépőszintű készülék lesz. A források szerint a 123 grammos, és 129 x 68 x 8,9 milliméteres paraméterekkel rendelkező készülék egy 4,3 hüvelykes WVGA (480×800) felbontású TFT LCD kijelzővel lesz felszerelve. Az 1 GB RAM mellett egy 64 bites négymagos Marcell PXA1908 processzor fog gondoskodni a számítási teljesítményről, amely maximum 1,2 GHz-es frekvencián képes ketyegni. A hátlapi kamera 5, míg az előlapi 2 megapixeles felbontással bír. Az akkumulátor 1850 mAh kapacitással áll majd rendelkezésre. A belső memória mérete pedig 4 GB lesz. A Galaxy J1 képes lesz kezelni az LTE hálózatokat, és várhatóan az Android 4.4 KitKat verziójával fog érkezni.

Egyesek szerint a Galaxy J sorozat abban hasonlítani fog a mostani Galaxy Y készülékekre, hogy a belépőszintű hardver mellé alacsonyabb árcédula dukál majd.

Hirdetés
FORRÁSSamMobile
2010 óta rajongok az okostelefonokért, és ez jó sokáig nem fog változni...