Hirdetés

Kiszivárgott render képeken az iPhone 15 Pro, egy tokgyártótól származhatnak a CAD fájlok.

Tokgyártótól szivároghattak ki az iPhone 15 Pro render képei, amikből kiderül, hogy várhatóan jöhet az USB-C, a szélek lekerekítettebbek, az üveg pedig behajlik a keretbe.

Kiszivárgott render képeken az iPhone 15 Pro - USB-C

A kamerasziget megvastagodott, ami jelentheti, hogy nagyobb szenzor kerül a telefonba. A LiDAR szkenner és a kamerák elhelyezése hasonlít a tavalyi szériáéhoz.

Kiszivárgott render képeken az iPhone 15 Pro - kamerasziget

A fizikai gombok helyett érintőgombokat kaphatunk, amiről már korábban is pletykáltak. A némító kapcsolót is átdolgozhatják, a képeken kisebb és lekerekítettebb.

Kiszivárgott render képeken az iPhone 15 Pro - kijelző

A kijelző nagysága és mérete az elődhöz hasonló, vagy teljesen ugyanaz, azonban a káva kisebb lehet, így maga az eszköz dimenziói is minimálisan kisebbek lehetnek. A képek alapján a dinamikus sziget a tavalyi szériához hasonlóan megmaradhat.

Fontos megjegyezni, hogy a képek nem feltétlenül tükrözik a valóságot, így ezeket az információkat érdemes fenntartásokkal kezelni, azonban jó illusztrációként szolgálhatnak a korábban megjelent pletykákhoz.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.