Hirdetés

Múlt hónap elején a Samsung leleplezte a Galaxy Folder 2 névre hallgató, belépőszintű hardverrel ellátott szétnyithatós okostelefonját. Viszont nem ez lesz a dél-koreai vállalat egyetlen szétnyithatós mobilja idén, ugyanis egy „Veyron” kódnéven fejlesztett készüléken is dolgoznak a dél-koreai mérnökök. Az SM-W2017 típusszámmal rendelkező szétnyithatós csúcsmobilt pedig az alábbi kiszivárgott fotókon szemügyre is vehetjük.

samsung-sm-w2017-04samsung-sm-w2017-03samsung-sm-w2017-02samsung-sm-w2017-01more-leaked-images-of-samsungs-high-end-android-clamshellA pletykák szerint a készülék egy 4,2 hüvelykes Super AMOLED kijelzővel, Qualcomm Snapdragon 820 processzorral, 4 GB RAM-mal, 64 GB belső tárhellyel, USB Type-C porttal, dual pixel technológiás 12 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamerával lesz felszerelve. Továbbá az ujjlenyomat-olvasó, a pulzusmérő és a Samsung Pay szolgáltatást támogató NFC modul sem marad ki a kínálatból. A készülék bejelentésének időpontjáról nincs információnk, viszont nagy eséllyel csak a kínai piacon lesz elérhető a készülék, ha egyszer megjelenik.

more-leaked-images-of-samsungs-high-end-android-clamshell-1more-leaked-images-of-samsungs-high-end-android-clamshell-3more-leaked-images-of-samsungs-high-end-android-clamshell-2

Hirdetés
FORRÁSSamMobile
Daghistani Péter
Több mint 10 éve foglalkozom újságírással tech témakörben. Ha nem írok, akkor hobbi szinten e-sport játékokkal játszok.