Az Apple idén október 16-án, vagyis 4 nap múlva mutatja be az új iPad generációkat, köztük az iPad Air 2-t is. Néhány kép azonban kiszivárgott, amelyeken az iPad Air 2 néhány alkatrészét láthatjuk. Többek között megjelenik a Touch ID kábel és az előlapi panel is. Az alaplapról készült képen nem látszik ugyan, de szinte biztos, hogy Apple A8 processzor lesz benne 2GB RAM memóriával, ez utóbbi kétszer annyi lenne így, mint a tavalyi iPad Air-ben.

Az előlapon látszik, hogy mindennek megvan a maga helye, nincs se felesleges hely, se rossz helyre rakott elem. Viszont nem találtunk semmilyen infót arra vonatkozóan, hogy az üveg ujjlenyomat-taszító réteggel lenne bevonva. A 9,7″-os kijelzőt újramodellezték, hihetetlen vékony lett maga a kijelző, ezzel az iPad Air 2 lehet a legvékonyabb tablet a piacon.

Az iPad Air 2 mellett várhatólag az Apple lerántja a leplet az iPad mini 3-ról is, róla viszont nincsenek infóink és képeink. Viszont az Air 2-ről vannak, ezeket lent láthatjátok.

Apple iPad Air 2 front panel Logic Board with A8 chip and 2GB of RAM Touch ID cable
Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.