A HTC Hima Ace Plus a hírhedt HTC One (M8) utódjának phablet verziója. A következő HTC zászlós a One helyett a Hima nevet kaphatja, bár ez a bejelentésig még nem biztos.

Egy portugál kiszivárgás alapján tudjuk, hogy a szörnyeteg 5,5″-os képátlóval és 1440 x 2560 pixel felbontású kijelzővel fog érkezni. A panel szélén elvileg nem lesz káva :O (amire nagyon nagyon kíváncsiak vagyunk), valamint sztereó BoomSound hangszóróval érkezik, melyek a készülék tetején és alján kapnak majd helyet, pont úgy, mint az eddigi HTC modelleknél.

A motorháztető alatt egy nyolcmagos Snapdragon 810-es processzor lesz 2,3 GHz-es órajellel, 3GB RAM memóriával és 32GB-os natív tárhellyel érkezik majd a készülék. Arról nincs hír, hogy lesz-e benne MicroSD foglalat, de tekintve a tavalyi trendet a HTC One (M8) esetében, erős a gyanú, hogy nem lesz bővíthető a készülék. A kamerával is izgatnak minket, ugyanis az UltraPixel technológiát felváltva kaphatunk egy 20 megapixel felbontású kamerát a HTC Hima Ace Plus-ban. Az előlapi kamera viszont a pletykák szerint marad ugyanaz, mint a HTC One (M8)-ban, konkrétan egy 4 megapixeles UltraPixel technológiájú kameráról van szó. Ami még izgalmasabb, hogy elvileg egy 3000 mAh kapacitású akkumulátor kap majd benne helyet, valamint az Android Lollipop és a HTC Sense 7.0 kezelőfelület gondoskodik a felhasználó kényelméről.

A spekulációk szerint a HTC Hima Ace Plus kapni fog egy ujjlenyomatérzékelő szenzort is, remélhetőleg nem ugyanott lesz, mint a HTC One Max esetében (a hátlapon), de ha lesz benne, akkor elvileg akkor is működni fog, ha a kijelző ki is van kapcsolva. A rossz hír, hogy ez a modell még nem fog megjelenni a MWC keretein belül márciusban. Sőt a hírek szerint a HTC Hima Ace plus nem fog megjelenni augusztus – szeptemberig.

Ígéretesnek hangzik, ökölbe szorított kézzel várjuk a fejleményeket 🙂

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.