A Xiaomi nemrég mutatta be az Mi 5 csúcskészülékét, viszont máris dolgozik az utódon, melyet vélhetően Xiaomi Mi 5s-nek fognak nevezni. Néhány specifikációs pletyka mellett most egy renderkép szivárgott ki, melyen látható, hogy a készülék dupla hátlapi kamerával és kéttónusú LED villanóval érkezik.

A képen fekete színben látható a készülék, a dupla kamera mellett jól látszik a fém keret és a hátul lekerekített borítás, mely a Galaxy Note 5-re emlékeztet. Korábban voltak információk arról, hogy a kínai vállalat a Samsungtól vásárolja a dupla kamera modulokat következő készülékéhez, így ez hihető lehet.

xiaomi-mi-5sSpecifikációkat tekintve egyelőre annyit tudunk, hogy a Xiaomi Mi 5s Snapdragon 820 chipsettel és 5.5 inches FullHD felbontással érkezik 6 GB RAM memóriával karöltve. Lesz benne továbbá ujjlenyomatszenzor és Force Touch (nyomásérzékeny) technológia is.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.