FCC listán jelent meg a DJI legújabb okostelefonos stabilizátorának a tervrajza, illetve egy fotója:

A DJI Osmo Mobile 3 a képek alapján a tavalyi 2-es modellhez képest újratervezett külsővel és hasonló funkciókkal fog érkezni.

A leginkább szembetűnő változás a DJI Osmo Mobile 2-höz képest az, hogy a 3-as verziónak a markolata megújult. Azt, hogy ez a külső megújulás hoz-e extra funkciót vagy nagyobb akkumulátort magával, egyelőre nem tudjuk. A tavalyi 2-es Osmo Mobile sikerét annak köszönheti, hogy portré módban is ki tudta egyensúlyozni a telefonokat, ráadásul az eredeti Osmo Mobile árának feléért.

Ha az Osmo Mobile 3 is elődjéhez hasonló áron, 35-40 ezer forint körül kerül piacra, hatalmas sikere lehet. Ugyanakkor most sokkal nagyobb konkurenciával kell felvennie a versenyt, mint felmenőjének. Tavaly az Osmo Mobile 2 után ugyanis bemutatta a DJI az Osmo Pocketet is, amiben a beépített kamera a telefont is kiváltja.

Hivatalos megjelenési dátumról egyelőre nincs hír. De kíváncsian várjuk, hogy mikor jelenti be a cég a harmadik generációs Osmo Mobile-t és azt is, hogy mit fog tudni a kis kütyü.

Hirdetés
FORRÁSThe Verge
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.