Mivel egyre közeleg a Samsung új csúcskészülékének bemutatása, ezért elkerülhetetlen, hogy idővel újabb és újabb információk, kiszivárgott képek jelenjenek meg az interneten. Eddig sok kép nem volt az új Galaxy S8-ról, melyre azt lehetett volna mondani, hogy félig meddig hihető.

Nem úgy, mint most. A kínai Weibo-n jelent meg egy kép, melyen elvileg a Samsung Galaxy S8-at láthatjuk. A felület ismerős lehet a Galaxy Note7-ből, ez a korábban sokat emlegetett Grace UX, melyet a Galaxy S modellek is megkapnak majd az Android 7.0 Nougat frissítéssel.

A kijelző fölött annyi változást láthatunk, hogy a beszédhangszóró alatt nincs ott a Samsung logó, ez a kijelző alá került, ahonnan eltűnt az ikonikus home gomb. Erről mi is hallottunk egy, a vállalathoz közel álló ismerősünktől, hogy valóban el fog tűnni a gomb a készülékről, valamint azt is megerősítették, hogy a Jack csatlakozó is marad a Galaxy S8-on és ha megnézitek a képet, akkor a bal oldalon látható a port árnyéka (bár nem biztos hogy az).

A legfrissebb pletykák szerint mindkét Galaxy S8 modell ívelt kijelzővel érkezik, a kisebbik 5.1 inches lesz, a nagyobbat pedig 6 inchre tippelik. Mit gondoltok, hihető?

Hirdetés
FORRÁS/Leaks
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Szerintem ez nem az s8 mert eléggé hasonlít egy koncepció képre csak azon szürke az s8.Viszont ha tégyleg ez az s8 akkor a MI MIX-hez képest nem valami nagy szám.

  2. Ez most nem néz ki olyan jól, viszont azt látom hogy a samsung logót nem hajlandóak kicsinyíteni :DD samsung ego lvl 999

  3. Tök egyforma mindegyik. Nem is értem, hogy lehet ettől lázba jönni! MEg aztán, csak egy telefon!

  4. Szerintem aki kicsit is jobban megnézi látni fogja ez egy szerkesztett fotó egy anno megjelent S7 Edge kémfotóról…

Comments are closed.