Nincs mese, a legújabb trend az okostelefonok piacán a keret nélküli kijelző, amely lehetőleg az előlap minél nagyobb részét beborítja. Ebből nem maradhat ki az Oppo sem, ahol épp egy ilyen készülék kerül hamarosan piacra, bár most idő előtt kiszivárgott néhány kép és egy videóban is felbukkan.

Ez utóbbit egyébként egy fülöp-szigeteki hírügynökség, az ABS-CBN tette közzé, ahol egy fotómodell kezében láthatjuk az amúgy nem megnevezett készüléket. Az Oppo F5 lesz a gyártó első 18:9 arányú kijelzővel érkező telefonja, szemből van is némi S8 beütése, de az ívelt helyett hagyományos, lapos képernyőt kap.

A képeken és a videón felül annyit már tudni lehet róla, hogy 6 hüvelykes kijelzőt, 6 GB RAM-ot, 64 GB-os belső memóriát, illetve Snapdragon 660-as chipsetet kaphat, ezeket pedig egy 4000 mAh-s akkumulátor látja el energiával. Kamera téren sem aprózzák el a dolgot, hátul 20 megapixeles egység dolgozik egyedül, míg az előlapon egy duál 16 megapixeles optika tolja maximumra a szelfizést. A hivatalos bemutató ideje is megvan már, ezt október 26-án tartják majd.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több mint egy évtizede foglalkozom telekommunikációval, számos területén dolgoztam már, de bármerre is vitt az utam, az újságírástól nem tudtam és nem is akarok szabadulni.