Hirdetés

Sokan nem voltak elragadtatva, amikor a OnePlus bejelentette, hogy érkező csúcstelefonjáról, a OnePlus 6T-ről elhagyja az analóg jack csatlakozót. Ezzel kapcsolatban azt nyilatkozták, hogy legyen ez bármennyire is rossz hír, előnyök származhatnak belőle, például az akkumulátorra nézve.

Egy nemrég kiszivárgott fotó egy OnePlus akkumulátort ábrázol, amelyen látszik, hogy a kapacitását 3700 mAh-ra lövik be. Ha a kép valóban eredeti, akkor a OnePlus 6T lehet a legnagyobb kapacitású akkumulátorral rendelkező készülék a gyártótól.

A OnePlus 6-ban csak 3300 mAh-s akkut építettek be, így ez jelentős változás lehetne. A nagyobb akkumulátor kéz a kézben jár azzal a ténnyel, hogy a feltöltéséhez is több idő kell, bár Dash Charge töltővel vélhetően így is hamar feltölthető lesz. A jack csatlakozó elbúcsúzik ugyan, de ebből adódik még egy előny, melyre kifejezetten számítunk, mégpedig a teljes vízállóság.

OnePlus 6T render

A nagyobb akkumulátoron kívül tudjuk, hogy az előlapon a vízcsepp formájú notch köszön majd vissza, ami sejteti, hogy a kijelző-előlap arány nagyobb lesz, mint a OnePlus 6 esetében. A telefon természetesen a most divatos újdonsággal, a képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóval érkezik, a képeket pedig duál hátlapi kamerával készíthetjük majd. A telefont október 17-én mutatják be.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Drevenyák Dávid
Drevenyák Dávid vagyok és négy éve készítek tartalmakat. Karrieremet tech videókkal kezdtem, ennek köszönhetően berepültem a földet és a világ legnagyobb tech kiállításaira kaptam meghívást. CES Las Vegas, MWC Barcelona, Computex Taiwan és IFA Berlin. Zsüriztem Szöulban és háromszor képviseltem Magyaroszágot az EUIPO által rendezett Ideas Powered rendezvényen.