Jónéhány benchmarkon és tanúsítványon van túl az állítólagos Nokia 7, Nokia 8 és Nokia 9. Az még mindig nem biztos, hogy milyen és mely készülékekkel készül a finn HMD Global, azonban az biztos, hogy lesznek újak.

Most egy indonéz oldalon bukkant fel két variáns, a TA-1017 és a TA-1034. Nehéz megmondani, hogy a modellszámok mely állítólagos típushoz tartoznak, de mivel a Nokia 9-ről hallani a legtöbbet, így vélhetően az egyik közülük az lesz.

Korábban a TA-1004 és a TA-1012 jelent meg EA Union jóváhagyással, illetve a TA-1004 kapott FCC jóváhagyást, ahonnan tudni, hogy a készülék 5,3 hüvelykes kijelzővel és dualSIM támogatottsággal érkezik majd, a TA-1012 lehet az egykártyás verzió.

Tippünk szerint az új Nokia okostelefonokat a szeptemberi berlini IFA során fogja bemutatni a HMD Global, időközben lassacskán érkeznek hozzánk a Nokia 3, 5 és 6 tesztpéldányok és indul a hazai forgalmazás is.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.