A HTC a Facebook-oldalán jelezte, hogy új mobilokra számíthat a nagyközönség és be is mutattak két középkategóriás modellt, melyek az U19e és Desire 19+ nevet kapták.

A két készülék közül az U19e lett az erősebb: 6 hüvelykes FHD+ felbontású OLED kijelzőt kapott, a Qualcomm Snapdragon 710-et találjuk meg benne, 6 GB memória és 128 GB tárhely társaságában, az akkumulátor kapacitása 3930 milliamperóra.

Hátul egy duál kamerás rendszert találunk, egy 12MP-es f/1.8-as rekeszértékű fő szenzort és egy 20MP-es telefotó szenzort. Utóbbi kétszeres optikai zoomra képes. Elől szintén két kamerát találunk: egy 24MP-es szenzort és egy 2MP-es egységet, mely a biztonságosabb arc-alapú feloldásban segít.  Az ára 135 ezer forintnak megfelelő tajvani dollár.

Gyengébb a Desire U19+

A másik mobil már csak HD+ felbontású 6,2 hüvelykes kijelzővel lett felszerelve. Az előlapon egy 16MP-es kamerát találunk, egy cseppalakú bevágásban. Hátulra egy tripla rendszer került: egy 13MP-es fő kamera, egy 8MP-es ultra-széles látószögű és végül egy 5MP-es mélységérzékelésre alkalmas szenzor. Az akkumulátor 3850 milliamperórás.

A hátlap alatt a MediaTek P35-ös processzora dolgozik 4GB vagy 6GB memória és 64GB vagy 128GB tárhely mellett.

Mindkét készüléken az Android 9.0 (Pie) operációs rendszert találhatjuk meg HTC Sense felhasználói felülettel. Az U19+ ára 90 ezer forintnak megfelelő tajvani dollár a 4/64-es kiszerelésért, a drágább 6/128-as pedig 100 ezer forintnak megfelelő tajvani dollárba kerül.

Mit gondoltok az új, középkategóriás HTC mobilokról?

 

 

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!