Két hétig ingyenesen nézhető az RTLII és a Paramount Channel a MinDig TV-nél. Az akció 2016. szeptember 16-tól 30-ig tart.
A megállapodás az RTL Magyarország, az Antenna Hungária, a Viacom, valamint az AH között jött létre.
Az RTLII csatornán többek között a Való Világot és az UEFA Európa Ligája focimeccseket nézhetjük, míg a Paramount Channel csatorna a jobbnál jobb klasszikus filmeket közvetíti.

Az RTLII-őn szeptember 17-én és 24-én VV-maratont is láthatnak a nézők, szeptember 29-én pedig a focirajongóknak kedvez a csatorna, hiszen élőben közvetítik majd a Manchester United – Zorya Luhansk UEFA Európa Liga mérkőzést.
Számos hétvégi filmmel készül az RTLII a kódolatlan hétvége alatt, ilyen például A lány és a farkas, Szemfényvesztők, a Nicsak, ki beszél még? és a Nicsak ki beszél most? nagysikerű filmek.

A Paramount Channel szeptemberben premier hónapot tart, így minden második nap bemutat egy olyan filmet, ami eddig még nem láthattak a nézők. Az akció alatt olyan filmeket láthatunk a csatornán, mint például az Ace Ventura 1-2, A Zodiákus, A kód neve: Merkúr, vagy a menekülés New Yorkból.

A MinDig TV ingyenesen elérhető csatornái:

pictur2e1

Szeptember 16-30. között kódolatlanul elérhető további három csatorna:

picture1picture111picture11

pictur1e1

1picture1

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS