Hirdetés

Két előlapi kamerával jön a Xiaomi Civi 3, 4K-ban tud videózni immáron az előlapon.

Nemsokára bemutatkozik a Xiaomi Civi 3, a gyártó most több részletet megosztott a kijelzőről és az előlapi kamerákról.

A kijelzőben marad a kapszula alakú, középen lévő bevágás a két szelfikamerának, ami már az elődnél is így volt. Az egyik kamera a szelfikhez lehet jó, míg a másik vlogoláshoz a maga 100 fokos látószögével.

Ami viszont nagy változás a korábbi Civi mobilokhoz képest az az, hogy ez a mobil már támogatja a 4K videó rögzítést, ez a Xiaomi Webio posztjából derült ki. A telefon 173,5 grammos, a ház 7,56 mm vastag és 71,7 mm széles lesz.

A Xiaomi szerint a több mint három évnyi fejlesztés után ez lesz a technológia és a dizájn csúcspontja. A telefon elsősorban az önkifejezésre vágyó fiatalokat célozza.

William Lu, a cég elnöke hozzáfűzte: a Civi 3 csúcsmobil szintű fotók készítésére lesz képes, míg az ára középkategóriás marad.

A Civi 2 tavaly szeptemberben jelent meg, kb. 121 000 forintnak megfelelő yüanért, így az új Civi esetén is hasonlóra lehet számítani.

A Civi mobilok hagyományosan csak Kínában jelennek meg, legalábbis ezen a néven, így globális megjelenésre egy az egyben nem érdemes számítani. Egy Poco vagy Redmi mobilként viszont felbukkanhat a későbbiekben akár nálunk is az új Civi 3.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.