Hirdetés

A Samsung eddig még nem dobott piacra belépőszintű okostelefont Android Oreo Go Edition operációs rendszerrel, azonban a hírek szerint ez hamarosan változni fog, ugyanis dolgoznak egy SM-J260G modellszámú okostelefonon, ami vélhetően az első Android Gós Samsung lesz.

A vállalat már több országban is teszteli a készüléket, felbukkant többek között Angliában, Németországban, Olaszországban, Ukrajnában, Lengyelországban és még sorolhatnám.

A legfrissebb szivárgások néhány specifikációt is elénk tártak. Egy fotó került fel az internetre, amin a Samsung J260F készülék tulajdonságait láthatjuk. Ez alapján a mobil előlapján egy 5 hüvelykes Super AMOLED kijelző lesz, a teljesítményről egy Exynos 7570-es lapka és 1 GB RAM gondoskodik, a háttértár pedig 16 GB lesz.

Akkufronton se lesz túl combos, mindössze egy 2600 mAh kapacitású telepet fog kapni, az előlapra egy 5 MP-es, a hátlapra pedig egy 8 MP-es kamera fog kerülni. Rendszerként Android 8.1 Oreót tüntettek fel, de ilyen hardver és főleg 1 GB RAM mellett nem tudnánk más rendszert elképzelni, mint az Android Gót.

Hirdetés
FELHASZNÁLT IRODALOMSamMobile
FORRÁSGSMArena
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.