Alig 3 hét választ el minket a Samsung Galaxy S8 bemutatójától és már szinte mindent lehet tudni a készülékről. Annyira, hogy ha most megírnánk róla a bemutató cikket, csak hivatalos fotók kellenének és máris kész lenne.

Tudjuk, hogy két modell lesz 5.7″ és 6.2″ képátlóval, mindkettő “edge” kijelzőt kap, a teljesítményről pedig Snapdragon 835, illetve Exynos 8895 chipset gondoskodik majd. Tegnap írtunk róla, hogy az Exynos Twitter oldalán megjelent egy kép, mely arról árulkodik, hogy vagy az S8-ban vagy a Note8-ban duál kamera rendszer lesz.

Most újabb élőképek szivárogtak ki a készülékről, melyen látszik a keret is. Két lehetőség van, az egyik az, hogy a Samsung Jet Black módra szétpolírozta a fém keretet vagy kerámiából készül. Mi utóbbira adjuk le a voksot, de bármi lehetséges igazából.

A bemutató március 29-én lesz, melyen mi is ott leszünk és tudósítani fogunk a hivatalos Galaxy S8 infókról. Egy kis érdekesség addig:

Hirdetés
FORRÁSAndroidCentral
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. WTF? Kerámia keret? Még egy újabb felület a telefon ripityára töréséhez! Are you f*cking kidding me? (Ugye csak viccelsz?)

Comments are closed.