A hírhedt kínai gyártó következő ‘flagship killer-e’ februárban bukkant fel, Akkor arról szólt a fáma, hogy júniusban mutatkozhat be a OnePlus 3. Gondoljunk csak a O+1-ra: annak idején mekkorát szólt, a O+2 a hype hullámokat meglovagolva érkezett hozzánk és a prémium anyagokkal hivalkodó X is nagy sikernek örvend a tudatos vásárlók között. Múlthéten pedig az akkumulátorával keltette fel a figyelmet, állítólag 3500mAh-es telep kerül a hátlap alá. oo-4

Az új csúcsmodell 5.5″-os FullHD-s felbontással (401ppi) igyekszik meghódítani a vásárlókat, úgy tűnik a OnePlus nem tervez betörni a VR piacra. Ezt egy Snapdragon 820 fogja meghajtani, 4 mag 2.2GHz-re skálázva, a játékokat pedig az Adreno 530 fogja „megrajzolni”. A multitaskingra se lehet majd panasz, hisz 4GB RAM kerül a készülékbe és 32GB belső memórián tárolhatjuk az adatainkat. A hátlapra egy 16MP-es kamera, előre pedig egy 8MP-es várja majd a szelfik szerelmeseit. Android 6.0.1-es oprendszerrel fog érkezni a készülék.

oo-2 oo-3 oo-5

A képek a Weibo weboldalán bukkantak fel, jól látható az előlapi fizikai home gomb. A hátlap erősen előző szériás HTC One csúcsmodellekre hasonlít, de ez nem gond, sőt! Főleg ,ha az anyaghasználat is hasonló lesz.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook