Holnap New Yorkban a Samsung lerántja a leplet a Super AMOLED kijelzővel felszerelt Galaxy Tab S szériáról, amiről gyakorlatilag minden információ kiszivárgott már, köszönhetően a SamMobile-nak, azonban a dél-koreai gyártó egy külön megvásárolható Flip Cover tokot is be fog mutatni.

   

Emlékeztetőül a Galaxy Tab S lesz a világon az első eszköz ami WQXGA (2560×1600) felbontású Super AMOLED kijelzővel felszerelve fog megjelenni. A megfelelő sebességről egy Samsung Exynos 5420 típusú nyolcmagos processzor fog gondoskodni (ami az ARM big.LITTLE architektúra épül), ami tartalmaz négy 1,9 GHz-es, és négy 1,3 GHz-es magot. A RAM mérete pedig 3 GB lesz. Ami a kamerákat illeti, a hátlapon egy 8, míg az előlapon egy 2,1 megapixeles szenzor kap majd helyet (mind a kettő képes lesz Full HD videók rögzítésére).Valamint a Galaxy S5-höz hasonlóan ebben a készülékben is lesz ujjlenyomat olvasó, a Home gombba integrálva.

Adatkapcsolat terén kapunk: Wi-Fi 802.11ac, Wi-Fi Direct, DLNA, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 4.0 LE / ANT +, GPS, GLONASS, és infraporot (távirányító) is.

Szoftveres téren Android 4.4.2 érkezik a Tab S. Szoftveres extrák közül sok ismerős lehet a Galaxy S5-ből, ezek: az Ultra-takarékos üzemmód, a távoli PC vezérlés, a hívások fogadása egy a táblagéphez csatlakoztatott telefonról, és a letöltésgyorsító.

Hirdetés
2010 óta rajongok az okostelefonokért, és ez jó sokáig nem fog változni...