Hirdetés

A Google a Pixel 3 családot még októberben mutatta be, így még korai lenne, ha már bejelentenék a következő csúcskészüléküket. A háttérben azonban már zajlanak a készülék(ek) tervezése. A SlashLeaks birtokába jutott képek ugyanis erre engednek legalábbis következtetni.

A fenti tervrajz alapján a PhoneArena grafikusai készítettek egy renderképet, melyen több érdekesség is megfigyelhető.

Ezek szerint a Pixel 4 XL elhagyja az idei igen méretes képernyőbevágást, és kameralyuk formájában tartaná meg a szelfikamerát. A széltől szélig tartó képernyőn még így is elfér a  két multimédiás hangszóró.

A hátlapon is látható némi változás, a Google készülékei eddig mindösszesen egy kamerával hódítottak, mivel a keresőóriás inkább szoftveres irányban próbált túltenni a vetélytársain, de úgy tűnik 2019-ben ők is beadják a derekukat és egy másik kamera is kerül a hátlapra. Arról, hogy milyen típusú kameráról lehet szó csak találgathatunk, de több forrás is inkább széleslátószögű egységre számít.

Az előlapról készült kép szerint a képernyőbe integrált ujjlenyomtaolvasó sem marad ki az idei csúcskészülékből. A fent látható dizájnt mi szívesen látnánk a kész termékbemutató során is, ami valószínűleg októberben kerül megrendezésre.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.