Kaptunk egy megkeresést a KeepVid képviselőjétől, hogy bemutatnánk-e PC-re és Mac-re is letölthető programjukat, a KeepVid Pro-t. Először kipróbáltuk, hogy érdemes-e vele foglalkozni, aztán láttuk, hogy mi tud, úgyhogy íme…

A program segítségével több mint 10000 oldalról tölthetsz le videót és konvertálhatod át olyan formátumba, amibe akarod, de videó helyett akár egyből mp3-ba is letöltheted a fájlt. Két verzió létezik, a webes és a letölthető. Előbbi ingyenes, viszont itt korlátozott lehetőségek vannak. Ha beillesztünk egy linket a www.keepvid.com-ra, akkor kiadja a lehetőségeket.

keepvid-1Kiválaszthatjuk, hogy milyen minőségben szeretnénk letölteni, ahol láthatjuk is, hogy mekkora lesz ennek a várható mérete. Amikor kiválasztjuk a minőséget, arra a linkre jobb egérrel kattintva csak le kell menteni.

keepvid-2Ennek a megoldásnak a hátránya, hogy lassabban töltődnek le a tartalmak, előnye viszont, hogy ingyenes, bár nem ez az első és egyetlen ilyen.

A letölthető verzió a KeepVid Pro. Aki szeretné kipróbálni, az letöltheti a próbaverziót PC-re vagy Mac-re. Itt már sokkal több lehetőségünk van és gyorsabb a letöltés, bár ez valószínűleg szándékosan van így csinálva, a teljes élményért fizetni kell. Hogy mennyivel jobb ez a megoldás, arról itt láthattok egy videót.

https://youtu.be/UG4zqv6qQuo

Ha ti is letöltitek és kipróbáljátok, a próbaverzió letelte után meg lehet vásárolni a licenszet. Választhatunk, hogy személyes vagy üzleti céllal szeretnénk használni a programot. Előbbinél három lehetőségünk van. 1 éves licensz 1 PC-re, időkorlát nélküli licensz 1 PC-re és időkorlát nélküli licensz 2-5 PC-re. Ha ennél több eszközön szeretnéd használni, az már üzleti célúnak minősül.

Az árazást ITT találjátok.

Ha megveszitek nem fogtok benne csalódni, az egyik legjobb videóletöltő, amit próbáltam. A legtöbb ismert oldalt támogatja, pl. YouTube, Vine.co, Flickr.com, Vimeo.com, Musical.ly, Instagram.com, Facebook.com, Liveleak.com és még sorolhatnám.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.